Op zoek naar modeshows in Nederland? Save the date met Mode Kalender!

Op zoek naar modeshows in Nederland

Op zoek naar de leukste mode events of misschien zin in een culinair festival? Mode Kalender is de website met een overzicht van horeca, beauty, mode, luxury en lifestyle evenementen in Europa!

Een overzicht van de meest toeghankelijke en natuurlijk ook exclusive events en feesten die je zeker even op de kalender moet zetten!

 

klein logo mode kalender

 

Modeshows komen zeker wel voor in Nederland. Niet alleen plaatsen als Milaan, Parijs en New York zijn bestemd voor mode. Ook in Nederland worden modeshows graag bezocht. Nederland heeft veelbelovende designers die staan te trappen hun creaties te laten zien. Waar vind je de modeshows in Nederland? En wie kunnen deze shows bezoeken?

Nederland en meer

Uiteraard in Amsterdam, onze hoofdstad. Amsterdam heeft allerlei plekken die geschikt zijn voor modeshows. Op de website modekalender.nl vind je de meest actuele modeshows. De namen, de plekken en data. Hier wordt ook duidelijk dat mode niet alleen in Amsterdam leeft. Ook de rest van Nederland kan genieten van modeshows, zoals in de steden als Arnhem met het Fashion Institute, Den Bosch of Rotterdam.

Ook vind je hier casting-oproepen voor de modeshows in Nederland. Niet alleen modeliefhebbers kunnen hier terecht, ook als model kan je hier kijken voor werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.