7x de leukste ideeën voor foto’s aan de muur

Doordat alle onze telefoons voorzien zijn van goede camera’s en we de hele dag door van alles en nog wat op de gevoelige plaat vastleggen is het ouderwetse afdrukken van foto’s en albums plakken na vakantie verleden tijd geworden.

Ongelofelijk zonde dat die herinneringen aan dat ene feestje, die vakantie met vriendinnen of die lunch met je moeder nooit het daglicht zien. Gelukkig kun je met een fotowand niet alleen blijven genieten van de mooie en leuke momenten uit je leven, maar brengt het ook direct enorm veel gezelligheid aan die kale muur in je interieur.

Collage
Verzamel zo veel mogelijk van je favoriete foto’s en maak er op de computer een collage van. Laat deze collage vervolgens printen op een groot stuk canvas en je hebt direct een enorm schilderij vol te gekke herinneringen. Ben je meer een doe het zelver? Dan kun je ook aan de slag gaan met afgedrukte foto’s en lijm om van je muur één gigantische collage te maken. Druk bijvoorbeeld je favoriete foto’s bij Reclameland af op stickers en ga aan de slag met je muur.

 

This is my dream. Love bulletin boards.  Would this one drive me crazy?:

tumblr | photography                                                                           More:

Want to keep some pictures in my dorm, but I DON'T want a bunch of frames lined up in my work space. Resorting to posting them on the wall using washi tape. :): When making a gallery wall, copy the mismatched photo stacking of this girlie living room. Different sizes, frames, and levels help your living room look less like a gallery and more like a home.:

 

Lees meer op fashionscene.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.