Dit is wat jouw slaapkamer over je persoonlijkheid zegt

Meestal gaat het inrichten en decoreren van je slaapkamer een beetje vanzelf, en ben je er niet van bewust dat je op dat moment eigenlijk heel erg je eigen persoonlijkheid aan het weerspiegelen bent. De slaapkamer is de meest persoonlijke en intieme kamer in je huis, en als je eens goed oplet valt het je vast op hoe erg de look, de kleuren en het meubilair van je slaapkamer reflecties zijn van wie je bent.

De onderstaande infographic gemaakt door kledingmerk JD Williams gaat hier op in, en laat bijvoorbeeld zien dat bloemen, lampen en kaarsen je gedachtes en gevoelens regulieren. Wat we misschien wel al wisten, is dat onderzoek aantoont dat mensen met fel gekleurde muren meer neigen naar een extravert karakter, terwijl mensen die ervoor kiezen om hun muren rustig te houden meer een introvert karakter hebben.

Wij weten niet of we het hier mee eens zijn, maar het is wel heel interessant om je slaapkamer eens op een andere manier te bekijken!

Beeld: iStock / JD williams

 

Lees meer op fashionscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.