TRAVEL | Dit is het meest Instagramwaardige hotel ter wereld

Er zijn honderden hotels op de wereld waar we heel graag wel aan het zwembad willen liggen, maar sommige springen er echt uit, en dit verblijf al helemaal. Het hotel waar we het over hebben staat in Dubai en wordt het énige 7-sterren hotel ter wereld genoemd. 

We hebben het over het Burj Al Arab Jumeirah hotel. De naam zegt je wellicht niet zoveel, maar als je de foto’s ziet zul je de naam van het hotel niet snel vergeten. Het hotel bevindt zich in zee op een kunstmatig eiland en is via een brug aan het vasteland verbonden.

De binnenkant van het hotel is ook niet zomaar wat. Bladgoud en marmer sieren de muren van het bedrijf. Ook heeft het hotel geen gewone kamers. De ‘kleinste’ kamer heeft een oppervlakte van 169 vierkante meter en de grootste kamer is maar liefst 720 vierkante meter! Wil je in de duurste kamer vertoeven, dan moet je behoorlijk diep in de buidel tasten. Voor de meest prijzige kamer, die is voorzien van privélift en privébioscoop, moet je het bedrag van vijftienduizend euro neerleggen.

Met meer dan 500 duizend volgers is dit hotel dus het meest Instagramwaardige hotel dat er bestaat. Scroll snel naar beneden om allerlei adembenemende foto’s te zien!

 

 

Tranquil space @BurjAlArab #TaliseSpa #Icon #Dubai

A post shared by Burj Al Arab (@burjalarab) on

The elegance of details @burjalarab #TheTerrace #RoyalCabana #Dubai Thank you @dimabalakirev

A post shared by Burj Al Arab (@burjalarab) on

Escape the ordinary @BurjAlArab #NathanOutlawAtAlmahara #Seafood #Dubai

A post shared by Burj Al Arab (@burjalarab) on

 

Lees meer op fashionscene

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.