TRAVEL || De 5 goedkoopste steden van Europa

Pak je flip-flops erbij, grijp je paspoort en sprint naar het vliegveld. Hoewel het nog ellenlang lijkt te duren voordat de zomervakantie nadert, hoef je niet te wachten om een tripje naar het buitenland te boeken. De goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa zijn namelijk bekend gemaakt! 

The Post Office heeft 36 zonnige plaatsen in Europa met elkaar vergeleken om erachter te komen van welke plekken je portemonnee blij wordt. Uit de resultaten blijkt dat Oost-Europa de meeste goedkope parels biedt. Lees hieronder voor welke reisbestemmingen je niet te diep in de buidel hoeft te tasten.

5.  Boedapest, Hongarije
Gemiddelde kosten voor een trip voor twee overnachtingen: 181 euro

About today..it was like in January 😮 #snow #Budapest #mervaimarkphotography #Parliament #cold #Danube

A post shared by dr. Mokánszki Judit (@mjudejoyride) on

4.Warschau, Polen
Gemiddelde kosten voor een trip voor twee overnachtingen: 178 euro

St. Anna’s Church in Warsaw hides numerous secrets. If you look closer at it’s walls, yoy may notice the holes for dynamite that were drilled during World War II. Dolna sala kościoła Św. Anny kryje mnóstwo tajemnic. Jeśli uważnie przyjrzeć się ścianom, można znaleźć otwory na dynamit, wwiercone w nie w czasie wojny. Przez tę salę w czasie stanu wojennego prowadziła też droga ucieczki przez pościgiem, którą wspominało wielu warszawskich opozycjonistów. Byliście tam kiedyś? #warsaw #warsawa #warszawa #varsovie #varsovia #poland #poland🇵🇱 #polska #polskadziewczyna #polishgirl #guide #tourguide#instawarsaw #instawarszawa #igerspoland #instapoland #vscopoland #vscowarsaw #city #stolica #warschau #wawa #wawalove #instawawa #church #architecture #archiektura

A post shared by Hanka Warszawianka (@hankawarszawianka) on

3. Riga, Letland
Gemiddelde kosten voor een trip voor twee overnachtingen 174 euro

2. . Vilnius, Litouwen
Gemiddelde kosten voor een trip voor twee overnachtingen: 161 euro

1. Paphos, Cyprus
Gemiddelde kosten voor een trip voor twee overnachtingen: 160 euro

 

Beeld: I Stock

Lees meer op fashionscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.