FIT&FAB || Wie had gedacht dat Clean Eating zo lekker was?!

Wie heeft dit nou niet een keer meegemaakt, je zit op de bank te kijkend naar die zoveelste Mcdonald zak en denkt,  ik ga stoppen met snacks en ga het helemaal anders doen.

Als je weer in de supermarkt staat smijt je alle gezonde dingtjes in je mandje, groete, fruit, salades noem maar op.

Met een volbeladen koelkast ben je klaar je gezonde week te beginnen en na 2 dagen kom je tot de conclusie dat je en niet weet wat je met al deze nieuwe items moet en heb je eigenlijk helemaal geen tijd om iets gezonds in elkaar te flansen aangezien je net thuis komt van een lange dag werken “Welcome in my life”

Als ik laat thuis kom van werk of trainen heb ik absoluut geen zin om de chef uit te hangen en neig ik dus al gauw naar mijn oude vriend, pizza, Forgive me father for I have sinned…

 

Gelukkig zijn er meer mensen als ik die om wat voor rede dan ook geen tijd hebben om te koken maar zich wel vast proberen te houden aan hun dieet of eetpatroon.

Clean Meals is de verlossing voor de momenten dat je even geen tijd hebt om te koken, of als je wilt beginnen jezelf een nieuw eet patroon aan te leren.

Clean Meals biedt kant- en -klare heerlijke maaltijden en leverdt in geheel Nederland.

Door de sous-vide bereidingswijze blijven alle goede voedingsstoffen bewaard en zijn de maaltijden lang houdbaar.

 

Je kunt kiezen tussen “Light” en “Pro” maaltijden, het verschil zit hem in de koolhydraten.

In de”Light” maaltijden zijn lager in koolhydraten dan de “PRO” die bijvoorbeeld zoete aardappel, rijst of quinua bevat.De Pro maaltijd zijn zeker handig voor in de avond en en Light voor tussendoor of op werk.

Clean Meals heeft ook heerlijke soepen, ei gerechten en groente sapjes die iedereen een keer moet proberen!

Gemakkelijk te bestellen via de website en iedere werkdag tussen 18:00 uur en 21.30 uur bezorgt zodat iedereen nog op tijd aan tafel kan!

De komende dagen hou ik jullie op de hoogte van mijn Clean Meals avontuur!

Klik hier om de maaltijden van Clean Meals te bekijken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.