Jaaaa! Het grootste spookhuis van Nederland opent bijna zijn deuren

Verzamel iedereen die van horror houdt om je heen, want het grootste spookhuis van Nederland opent binnenkort nog zijn deuren. Dat betekent dat je net op tijd voor Halloween kunt griezelen tot je niet meer wilt, want je bent binnen maar liefst 40 minuten zoet. Girlscene vertelt je alle informatie die tot nu toe bekend is. Lees snel verder!

Voor veel mensen klinkt dit waarschijnlijk absoluut als de grootste nachtmerrie op aarde, maar als jij wel tegen een (horror)stootje kunt is Leidsche Rijn voor jou straks the place to be. Het grootste spookhuis van Nederland staat op het punt om te openen!

grootste spookhuis nederland

Grootste spookhuis van Nederland

Op 29 september kun je eindelijk voet in het grootste spookhuis van Nederland zetten, maar je moet er snel bij zijn. Het blijft slechts drie maanden open, dus als griezelfan moet je wel zorgen dat je vanaf die datum een plekje in je overvolle agenda vindt om erheen te gaan. Met meer dan 30 kamers vol enge clowns, acrobaten en freaks is het letterlijk 40 minuten doodsangsten uitstaan tot je weer buiten bent. Maar hé, als je van dit soort dingen houdt moet je het natuurlijk wel meegemaakt hebben. Je weet natuurlijk niet of het spookhuis volgend jaar terugkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.