FASHION || Dit zijn dé schoenentrends voor herfst 2018

1. Vierkante neuzen

De square toe shoe was de afgelopen decennia eigenlijk een beetje not done, maar inmiddels is hij terug in een minder lompe vorm. Van square toe ballerina’s en laarzen tot pumps met een stompe vierkante vorm, we gaan ze allemaal zien deze winter.

 

2. Cowboy laarzen

De western boot maakt een comeback! Van exemplaren die zo van de ranch af lijken te komen tot meer bescheiden cityproof laarsjes. Cowboylaarzen zijn dé trend voor het najaar.

 

3. Croc effect

Net als op het gebied van tassen, slaat het croc-effect ook toe als het gaat om schoenen. Van een subtiel krokodillen relief tot kleurrijke snake prints: het draait allemaal om structuur deze herfst!

 

4. Bouncy sneakers

De dad sneaker won deze zomer in razendsnel tempo aan populariteit bij editors, fashionbloggers en it-girls. Dit najaar blijft ie populair, al zien we hem nu in opvallend veel felgekleurde tinten.

5. Dierenprints

We lijken er maar geen genoeg van te kunnen krijgen. Animal prints spotten we deze herfst overal: op jassen, broeken, jurken en zeker ook op onze schoenen. Vooral aan de snake print kun je dit najaar niet ontkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.